Ejetoften 6, 4632 Bjæverskov

SUPER FLOT MODERNISERET 1-PLANSVILLA PÅ LUKKET VILLAVEJ

- STOR SYDVENDT TERRASSE

- ANNEX MED FITNESSRUM

- FLOT OG LÆKKERT KØKKEN/ALRUM

- VARMEPUMPE OG BRÆNDEOVN

- ABSOLUT ROLIGT KVARTER

- BØRNEVENLIGT KVARTERDenne flotte og meget attraktive 1-plansvilla byder på et samlet anvendeligt areal på hele 173 kvm., idet udhuset på 32 kvm. er integreret i boligen og indrettet med soveværelse, garderobe/walk-in og åbent kontor til stuen. Helhedsoplevelsen er en virkelig flot, nutidig og meget børnevenlig ejendom som fra 2008 og fremefter tilmed er moderniseret med bl.a. pudsede ydervægge, træ/alu termovinduer, virkeligt flot bryggers. Flot køkken/alrum samt lækkert badeværelse.

Til ejendommen hører en dejlig, helt ugenert have hvor den meget store sydvestvendte træterrasse klart skal fremhæves. Terrassen er delvist overdækket, og samtidigt skærmet af med glas i hver side, så du kan sidde i læ og nyde både grillen og solen - dette måske samtidigt med at børnene leger i den skønne have. Derudover udhus med elektrisk port og isoleret anneks.

Indretningen byder på: Stort og dejligt bryggers. Virkeligt flot køkken/alrum med kogeøen med både gas- og keramiske kogeplader, der skaber en fin adskillelse til den store lyse stue, med glaspartiet og et skønt lysindfald. Herfra er der to udgange til den store træterrasse. Det store soveværelse med tilhørende walk-in/garderobe og et værelse, perfekt som hjemme arbejdsplads. Separat afdeling med 2 gode værelser samt stort soveværelse med skabsvæg. Virkeligt flot badeværelse med gulvvarme og ekstra stor bruseniche. Lyst gæstetoilet og entre. Ejendommens beliggenhed i Bjæverskov som er en del af Køge kommune, og blot er ca. 10 km. fra Køge Centrum.

Ejendommen er højt og fredeligt beliggende på lukket og børnevenlig vej i rigtigt pænt og velrenomeret villakvarter, tæt på skole via stisystemer, SFO samt gode idrætsfaciliteter i og ved Skovbohallerne. Derudover byder byen bl.a. på gode indkøbscenter, daginstitutioner og offentlig transport. Det er samtidigt i kort afstand til motorvejsforbindelse mod København, Fyn, Jylland og samtidig har den nye højhastighedsbane i Køge Nord medført, at rejsetiden til hovedstaden er nedbragt væsentligt.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.