Søndre Badevej 6C, 3. 7., 4600 Køge

FANTASTISK 4-VÆRELSES MED DIREKTE UDSIGT TIL VANDET

SPÆNDENDE OG EKSKLUSIV LEJLIGHED

2 LÆKRE OG RUMMELIGE ALTANER

UDSIGT OVER VANDET OG STRANDPARKEN

SUPER GOD PLANLØSNING MED MANGE MULIGHEDER

GAVMILDT LYSINDFALD I ALLE RUM

FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR


Til den kræsne køber, som er optaget af kvaliteten af både boligen og dens omgivelser udbydes nu denne spændende og eksklusive lejlighed, beliggende i 1.række til strandpromenaden og de flotte grønne områder. Her har I uforstyrret udsigt over vandet i et eksklusivt opført byggeri fra 2020 med alt hvad man kan forvente sig af en moderne bolig i særklasse.

Lejligheden er opført i 2020 og her er de stilrene og eksklusive løsninger med til at skabe en super attraktiv bolig. De stilrene og minimalistiske løsninger er et gennemgående tema, der står som det perfekte kanvas til enhver indretningsstil.

Her får I hele 3 gedigne værelser - 2 med indbygningsskabe og udgang til altaner. En flot entre også med indbygningsskabe. 2 badeværelser - det ene er indrettet med vaskesøjle og det andet med direkte adgang fra det ene værelse. I lejlighedens centrum finder I et elegant rummeligt og åbent HTH køkken med Quooker og alle komplette integrerede hvidevarer som naturligt opdeler køkkenet og stue medens den smukke udsigt til vandet præger atmosfæren.

Lejligheden fremstår på alle måder velholdt og fuldkommen indflytningsklar.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.