Skovbrynet 24, 4671 Strøby

FANTASTISK UDSIGTSEJENDOM I GÅAFSTAND TIL STRAND OG SKOV

• VIDUNDERLIGT FREDFYLDT UDSIGT FRA HUS OG HAVE

• KORT GÅAFSTAND TIL STRAND OG SKOV

• LYST OG INDBYDENDE

• SAUNA OG SPA

• FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLARMed fritidshuset på Skovbrynet 24 får I en yderst attraktiv beliggenhed, med udsigt over åbne marker, i kort gåafstand til skøn, børnevenlig badestrand og til smukke Magleby Skov, der åbner op til spændende oplevelser i det fri gennem hele året. Ved kysten finder I desuden en yndig, lille lystbådehavn og i det hele taget alt det, der står øverst på de flestes ønskeliste, når det omhandler omgivelser til en kommende fritidsbolig.

På den fantastiske beliggenhed byder boligen indenfor til en super planløsning, pæne og velholdte faciliteter og selvfølgelig den vidunderlige udsigt, der i den grad præger stemningen i både hus og have.

Boligen er indrettet med to gedigne værelser, entré med adgang til praktiks bryggers, kæmpe stue i åben forbindelse med husets køkken og desuden et eksklusivt indrettet badeværelse med spabad og adgang til husets sauna. Alle faciliteter gennem hele huset fremstår yderst velholdte og boligen er lige til at tage i brug. Her kan I bare pakke ud, komme på plads og med det samme nyde de fredfyldte omgivelser. I stuen lukker kæmpe vinduespartier fra gulv til kip ikke bare masser af smukt lys ind, men også en udsigt, der sætter nervesystemet helt i ro. Her kan øjet bare få lov at vandre over åbne vidder, alt det grønne og masser af åben himmel.

Med udgang fra stuen er der etableret en stor terrasse, som er delvist overdækket af stort udhæng på taget og til huset hører desuden en god carport med tilstødende, rummeligt skur.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.