Smedevænge 20, 4600 Køge

CHARMERENDE VILLA M/PLADS TIL FAMILIEN OG EN SKØN SOLRIG HAVE

· GÅAFSTAND TIL DET HELE

· DEJLIG ATMOSFÆRE

· PÆNE VELHOLDTE FACILITETER

· STOR HYGGELIG HAVE

· PLANLØSNING MED MULIGHEDERI et trygt og attraktivt villakvarter, i gåafstand fra alt hvad familien har brug for i en aktiv hverdag samt til skøn natur med både strand, strandparken og skønne, grønne områder, udbydes nu denne charmerende villa. Her får I masser af hjemlig atmosfære, en spændende planløsning med muligheder og en bolig, der er indrettet både hyggeligt og funktionelt.

Pladsen fordeler sig over en stueetage og to separate førstesale. I alt, fordelt på hele boligen, får I her fire gedigne værelser, et hyggeligt spisekøkken med adgang til et rummeligt viktualierum, praktiks bryggers med egen indgang og en stor, hyggelig stue med udgang til en hyggelig, afskærmet og vestvendt træterrasse.

Gennem hele boligen er det den hjemlige atmosfære og hyggen, der præger udtrykket. Huset er løbende vedligeholdt og opdateret og indretningsløsningerne er tidløse udført i lyse kvalitetsmaterialer.

I haven er der, udover den hyggelige træterrasse, etableret en stor, dejlig fliseterrasse med rigelig plads til både langbord, grill og loungemøbler. Her får I de ideelle rammer om sommerens selskaber og en dejlig udsigt over den store, skønne have, hvor børnene får god plads til fysisk udfoldelse, leg og boldspil.

En yderst charmerende bolig, der oser af hjem, beliggende tæt på alt hvad I skal bruge for at enderne nemt kan mødes for alle medlemmer af familien.

Vi glæder os til at give jer en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.