Oksbølvej 28, 4600 Køge

FLOT RUMMELIG 1-PLANS KVALITETS VILLA FRA 2004

SUPER PLANLØSNING

PERFEKT FAMILIEVILLA

STORE SOLRIGE TERRASSEMILJØER

EFTERTRAGTET BØRNEVENLIGT KVARTER

INDFLYTNINGSKLARVillaen på Oksbølvej 28 er opført i 2004 efter alle kunstens regler. Indrettet med kvalitetsmaterialer, med optimal udnyttelse af pladsen og med fokus på de naturlige lysindfald, det gode indeklima og fantastiske muligheder for at integrere de skønne udemiljøer med boligen i de varme måneder.

Indenfor er pladsen fordelt over forældreafdeling, hvor et godt værelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse i husets ene ende, og en afdeling med to værelser og eget bad i husets modsatte ende, for den perfekte afdeling til de store børn. Huset rummer desuden et fjerde værelse, oplagt til det mindste barn, eller måske hjemmekontoret. Her er rummeligt bryggers, god entré og store, lækre fællesrum i form af alrum og stue, begge med direkte udgang til den store terrasse, der er etableret rundt om huset.

Huset er indrettet i et gennemgående lyst og moderne udtryk og fremstår fuldkommen indflytningsklart.

Haven er nem, solrig og velholdt. Her er det store terrassemiljø det oplagte samlingssted om sommeren. Her kan I finde skygge under den store markise og sætte langbord op til sommerens selskaber. Foran huset er der etableret en stor indkørsel med plads til flere biler.

Huset er beliggende højt for området med masser af aftensol i haven og udsigt over Åsen. Her få minutters gang af stisystem til skole og få minutters kørsel til både centrum, motorvej, strand, svømmehal, indkøbscenter og meget, meget mere.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.