Havrevænget 4, 4681 Herfølge

DEJLIG VELINDRETTET 1-PLANSVILLA MED YDERST CHARMERENDE HAVE

ROLIGT KVARTER
TÆT PÅ DET HELE
FANTASTISK HYGGELIG HAVE
GOD UDNYTTELSE AF PLADSEN
SKØNNE TERRASSER OG HAVESTUEI et dejligt, roligt kvarter, tæt på alt hvad familien skal bruge i hverdagen og med dejlige natur omgivelser inden for korte gå afstande, udbydes nu denne hyggelige og velindrettede etplansvilla. Her får I 3 gedigne værelser, et stort alrum, en skøn stue med udgang til den sydvendte del af haven og et praktisk vaskerum.

Faciliteterne i huset fremstår alle pæne og velholdte og er indrettet med tidløse løsninger i lyse materialer gennem hele boligen.

Det fremgår tydeligt, at her har der boet mennesker, der er vilde med ophold udendørs, med havearbejde og med at få det absolut bedste udbytte af den jord man har omkring sig. Her er etableret stor køkkenhave, her er fine bede, frugttræer og skønne hyggekroge. Her er udestue, overdækket terrasse, skur med tilstødende overdækket terrasse og i det hele taget fantastiske muligheder for ophold i haven, uanset hvordan vejret arter sig samt i ydersæsonerne.

Her mødes alle enderne nemt for hele familien. Børnene kan trygt selv komme til og fra skole, og her er både indkøbs muligheder, fritidsaktiviteter og skøn natur tæt på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.