Gammel Hastrupvej 1A, 4600 Køge

SPÆNDENDE VILLA MED EN FANTASTISK HAVE OG FÆNOMENAL UDSIGT

- FANTASTISK SMUK HAVE

- NABO TIL SMUKT GARTNERI

- NATURSKØNNE OMGIVELSER

- MASSER AF PLADS

- SPÆNDENDE MULIGHEDERVillaen på Gammel Hastrupvej 1A er beliggende på en stor og særligt smuk grund på over 1.600 m2, med en have, der er lagt timer og atter timers utrætteligt arbejde i at skabe en sand oase, fyldt med smuk beplantning, hyggekroge og solrige terrasser. Som naboer får I Thymes Planteskole og her fortsætter de smukke planter mod vest, mens åbne marker, så langt øjet rækker, strækker sig mod øst. En mere fredfyldt og naturskøn beliggenhed skal man lede længe efter.

Villaen selv er rummelig, velindrettet og indbydende. Huset er oplagt til den store familie og rummer fire gode værelser, en lang fordelingsgang, gæstetoilet, badeværelse med kar, fyrrum, bryggers og store fællesrum med alrum og køkken i forlængelse af hinanden.

Pladsen i hovedhuset suppleres af en stor sidebygning på over 45 m2 med mange anvendelsesmuligheder.

Faciliteterne i huset har nogle år på bagen, men alt fremstår yderst velholdt og absolut brugbart. Her er flere spændende, originale detaljer, der sømløst kan indgå i selv den mest moderne indretning. Her kan I sagtens flytte ind og løbende sætte eget præg på udtrykket.

Med al den ro og skønne natur kunne man lade sig friste til at tro, at her er langt til alt det som hverdagen kræver, men her er der blot 1 km. til dagligvarebutik, 1,8 km. til skole og SFO og et super lokalsamfund med masser af gode tilbud.

Vi glæder os meget til at vise jer rundt og tale med jer om hvordan fremtiden skal tage form på Gammel Hastrupvej 1A og hvordan I her kan få alle jeres boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.