Hørvænget 6, 4660 Store Heddinge

VELINDRETTET OG INDBYDENDE 1-PLANSVILLA I FREDFYLDTE OMGIVELSER

SKØN FAMILIEVILLA
TRYGT KVARTER MED GODT NABOSKAB
SOLRIG OG STEMNINGSFULD HAVE
TÆT PÅ SKOLE OG INDKØB
VELHOLDT BÅDE UDE OG INDE


I et trygt og roligt villakvarter, hvor I bliver omgivet af både skøn natur, god stemning og et hjælpsomt og inkluderende naboskab udbydes nu denne velindrettede, indbydende og fuldkommen indflytningsklar villa. Her får I kort afstand til skole, daginstitution og dagligvarebutikker samt fritidsaktiviteter med tilbud for både voksne og børn. Byen har et aktivt foreningsliv og flere hyggelige arrangementer gennem hele året.

Villaen på Hørvænget 6 er en af den slags boliger, der emmer af hjem. Det er tydeligt når man bevæger sig rundt i både hus og have, at her er der tale om et hus, som er passet, plejet og holdt af.

Pladsen er fordelt over 3 rummelige og gedigne værelser, et stort bryggers med egen indgang, entré, badeværelse og store, lyse og indbydende fællesrum. Her får I et lyst og lækkert spisekøkken og en stor stue med udgang til en charmerende udestue, opført med glasfacader, der lukker kaskader af lys ind i boligen og hvorfra I har en dejlig udsigt til den meget charmerende have.

Flot holdte, afgrænsede bede med stauder og blomstrende buske, duftende lavendler, solrige terrasser og en stor, velholdt plæne er med til at skabe en dejlig stemning i den fine have. Haven ligger perfekt orienteret mod syd og vest og her får I altså det optimale udbytte af solen gennem hele dagen og til langt ud på de lyse sommer aftener. Foran huset er der etableret en stor indkørsel med plads til flere biler, der fører op under husets carport, som er opført med tilstødende skur og hobbyværksted.

En rigtig skøn og stemningsfuld bolig, som vi ser meget frem til at vise jer rundt i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.