Ferskenvej 61, 4700 Næstved

VELHOLDT RÆKKEHUS MED GOD LOKATION I NÆSTVED

Renoveret og velindrettet 1-plans enderækkehus på 107 m² tillagt 18 m² udestue i Næstveds "Frugtkvarter" med 3 værelser og badeværelse samt ekstra gæstetoilet. Huset er indrettet uden spildplads, fra entré med adgang til alle værelser samt stue og både badeværelse (2012) og gæstetoilet (2022) er indrettet med lyse klinker og gulvvarme.

Huset er desuden med egen carporte og stor udestue, hvilket kun gælder få andre i området.

Den, for et rækkehus, store grund på 312 m² er desuden endnu et plus ved huset, da man kan gå gennem haven og rundt om huset. Her finder man en dejlilg stor terrasse på knap 40 m² der er anlagt i 2021. Tilstandsrapport og huseftersyn efterlader et godt indtryk af at huset er passet og moderniseret i særklasse, og køkkenet efterlader fantastisk mulighed for ny ejer til selv at sætte sit personlige præg på huset, og for alvor gøre det til sit eget hjem.

Hyggeligt placeret for enden af lille lukket privat vej, med mindre end 500 meter til skole, gymnasium, svømmehal, sportsfaciliteter og både Åsen, Vandtårnsbakken og Rønnebæk overdrev for dem der nyder naturen og de grønne områder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.