Pedersvej 18, 4600 Køge

CHARMERENDE, FLOT OG VELHOLDT MURERMESTERVILLA

- SMUKT YDRE, SMUKT INDRE

- STOR, LÆKKER HAVE

- FULD, BRUGBAR KÆLDER

- ATTRAKTIV BELIGGENHED

- PERFEKT FAMILIEVILLA

- P-PLADS TIL FLERE BILER PÅ GRUNDEN


På Pedersvej 18, centralt i Køge, udbydes en fantastisk flot familievilla, spækket med lækre indretningsdetaljer, perfekt indrettet til børnefamilien, der holder af plads og suppleret af en fantastisk stemningsfuld have, hvor den smukke villa fra 1930 står som et flot bagtæppe for ophold udendørs.

Her kommer I til at bo i et eftertragtet villakvarter, tæt på alle byens mange tilbud og samtidig omgivet af dejlig fred og ro. Her ligger alt hvad familien har brug for inden for gå- og cykelafstande.

En smuk entré inviterer indenfor i stueplan af en villa, hvor I får det bedste af to verdener. Her får I moderne, lækre og funktionelle indretningsløsninger og den charme, der følger med ældre huse og som er svær at opnå fra ny.

Pladsen i boligen fordeler sig over stueplan, førstesal og en fuld brugbare kælder. I stueetagen er pladsen forbeholdt åbne, lyse og indretningsvenlige fællesrum. På førstesalen finder I to smukke værelser og et flot badeværelse. I kælderplan er pladsen fordelt over et rummeligt bryggers, husets anden bade mulighed i form af brusebad og håndvask. 2 store og brugbare kælderværelser.

I stueetagen er hovedhuset tilbygget med en stor stue, der ligger i forskudt plan fra et stort og lyst spisekøkken. De to opholdsrum suppleres af endnu to stuer en suite, hvor I får et hav af indretningsmuligheder og hvor muligheden for at etablere ekstra værelse/værelser er tilstede.

Gennem hele boligen bliver I mødt af smukke materialer, masser af naturligt lys og velholdte faciliteter. Boligen er fuldkommen indflytningsklar og således kan I bare pakke ud, finde jer tiul rette og med det samme tage fat i livet fra et nyt, super attraktivt og centralt udgangspunkt.

Til huset hører en fantastisk have. Her udgør en kæmpestor træterrasse det oplagte samlingssted og rammer om sommerens selskaber. Her er stor plæne, gamle træer og yndigt orangeri.

Foran huset møder jer en stor, flot indkørsel med plads til flere biler, der fører op til husets store, murede garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.