Høvlingebanken 41, 4681 Herfølge

STOR TO-FAMILIES VILLA I FREDFYLDTE OMGIVELSER

- MANGE SPÆNDENDE MULIGHEDER

- TO SELVSTÆNDIGE BOLIGER UNDER SAMME TAG

- SKØN, SOLRIG BAGHAVE

- UDISGT OVER ÅBNE, GRØNNE AREALER

- GÅ- OG CYKELAFSTAND TIL ALT


I Herfølge finder I det hele. Her er skole, daginstitutioner, indkøb og idræts- og fritidstilbud. Her er indkøbsmuligheder, gode bus- og togforbindelser og et aktivt lokalmiljø. Og her er vidunderlige naturomgivelser, der breder sig ud rundt om hele byen mod både skov, strand og åbne vidder.

På en god beliggenhed i byen, ud til stort, åbent areal og i et roligt kvarter, hvor det gode naboskab er i højsæde, udbydes nu en stor villa, der for nuværende er indrettet som yderst funktionelt to-familieshus. Her er den oplagte bolig, til jer, der ønsker at bo sammen flere generationer, eller jer, der gerne vil dele bolig med et vennepar.

Alternativt kan I få dækket nogle af jeres udgifter ved at udleje den ene af de to velindrettede etager. Mulighederne er mange og spændende og det er jeres behov, der kommer til at bestemme fremtiden for denne skønne villa.

I både stueplan og på husets førstesal er der 4 og 5 værelser, ligesom begge etager er udstyret med eget bad og alrum. På førstesalen er der desuden separat indgang via trappe på siden af huset.

Til huset hører en stor carport, der er opført med tilstødende værksted.

Faciliteterne gennem huset fremstår brugbare og her er indrettet i et gennemgående neutralt udtryk med lyse materialer. Her kan I sagtens flytte ind med det samme og løbende sætte eget præg på indretningen af jeres nye hjem.

Haven er stor, sydvendt og solrig og grænser op til et grønt areal med masser af plads, fodboldmål, legeplads og kæmpe plæner. Her får børnene masser af plads at boltre sig på og løbe på eventyr og her får I de oplagte omgivelser til gåture med hunden.

Vi glæder os til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.