Strandpassagen 4H, 4600 Køge

Unik lejlighed i forskudte plan

- Med brugsret til parkeringsplads

- Lækre indretningsløsninger

- Spændende planløsning

- Attraktiv beliggenhed

- Meget bolig for pengene


I takt med, at områderne omkring Køge havn og stranden bliver udbygget og nye boligområder blomstrer frem, blomstrer også nyt liv, nye muligheder og nye behov frem. Midt i et af de nyere, attraktive boligområder udbydes nu en indbydende og velindrettet lejlighed.

Over to etager i forskudte plan fordeler pladsen sig i denne luksuriøse lejlighed i en bolig, hvor eksklusive indretningsdetaljer, fantastiske lysindfald og god plads til familien alt sammen er med til at skabe en bolig, der er lidt udover det sædvanlige.

I inviteres indenfor via en god entré med indbygget skab. Entréen ligger i åben forbindelse med boligens eksklusivt indrettede spisekøkken. Herfra har I adgang til et rummeligt gæstetoilet med vaskefaciliteter og herfra fører en trappe op til en lys, lækker og indretningsvenlig stue, hvor I får plads til at indrette jer med både hyggekroge og sofahjørne. Fra stuen fører endnu en trappe videre til en repos, der giver adgang til lejlighedens badeværelse og tre gedigne værelser.

Boliger i flere plan kan nemt komme til at virke mindre end de reelt er, men det er ikke tilfældet her, hvor der er lange, flotte kig gennem de forskudte plan og hvor de gavmilde, naturlige lysindfald er med til at fremme den luftige rumfornemmelse.

Her kommer I til at bo få minutters gang fra stranden i et område med caféer og masser af liv. Køges centrum ligger inden for gåafstand og således får I her alt hvad I har brug for i hverdagen og meget mere til.

Vi glæder os til at vise jer rundt i både lejligheden og i området, som begge kun vinder ved besøg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.