Mellemvangen 14, 4600 Køge

ATTRAKTIVT KVARTER, MASSER AF PLADS, FANTASTISKE MULIGHEDER


MANGE VELDISPONEREDE KVADRATMETER

FANTASTISK FLOT ANLAGT HAVE

DOBBELTGARAGE

ATTRAKTIVT OG TRYGT KVARTER

SUPER SPÆNDENDE MULIGHEDER


På Mellemvangen 14 venter en stor, flot familievilla. Villaen er opført i 1979 og de fleste faciliteter i huset er de oprindelige fra husets opførelse. Således får I, der går med ønsker om at skabe jeres kommende hjem helt ud fra egne visioner en fantastisk mulighed. Udgangspunktet er super veldisponerede kvadratmeter og en planløsning, der med få, simple greb perfekt kommer til at kunne favne den moderne familie.

En velindrettet stueetage med 4 værelser, badeværelse, køkken, bryggers og en kæmpe stue suppleres af en god og brugbar kælder med et ekstra badeværelse og to disponible rum.

I stueetagen er det oplagt at åbne op mellem stue og køkken og skabe et fantastisk alrum med gennemstrømmende lysindfald og udgang til en hyggelig havestue og videre til den skønne, sydvestvendte baghave. Til huset hører desuden en stor dobbeltgarage med to vognporte.

Det er tydeligt, at her har boet mennesker, der har holdt meget af udelivet. Både for- og baghave er smukt anlagt. I baghaven er der etableret flisegange og terrasse, velholdte plæner, smukke staudebede og hyggekroge, ligesom her er både drivhus, skur og selvfølgelig masser af sol gennem hele dagen og langt ud på de lyse sommeraftener.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.