Bøgebanken 49, 4681 Herfølge

STOR, CHARMERENDE OG SMAGFULDT ISTANDSAT VILLA I TRYGGE OMGIVELSER

MASSER AF PLADS TIL FAMILIEN

KVALITETSMATERIALER

STEMNINGSFULDE UDEMILJØER

TRYGT, LUKKET KVARTER

FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR

MEGET BØRNEVENLIGT KVARTERPå Bøgebanken 49 slår hoveddøren op og inviterer indenfor til en fantastisk rumfornemmelse, sans for detaljer, super lækre kvalitetsmaterialer og masser af plads til hele familien. Her får både samværet og muligheden for at trække sig i ro de optimale betingelser i en villa, der står skarpt og fuldkommen indflytningsklar.

Over to plan fordeler pladsen sig på i alt fire værelser, to badeværelser, bryggers, stort alrum og en endnu større stue.

Villaen er opført i 1983 i charmerende stil med gesimser, bondehusvinduer og pudsede facader og er siden løbende istandsat med bl.a. vedligeholdelsesfrie vinduer og nyt Svane køkken. I dag får I den perfekte balance mellem charmen og den ultramoderne bolig med smagfuld indretning og masser af hjemlig atmosfære.

Køkkenet er stilrent indrettet med sort/hvide kontraster og store, smukke fliser i et organisk udtryk på gulvene. Rummet har god plads til langbordet og en flot, åben trappe til førstesalen.

Værelset på førstesalen er det oplagte forældresoveværelse med masser af skabsplads og en størrelse der gør, at der også er plads til mindre børn, der gerne vil være tæt på mor og far om natten. De tre gode værelser i stueetagen er perfekte til lidt større børn og teenagerne, som kan få deres helt egen afdeling i forlængelse af køkken-alrummet.

Baghaven er perfekt orienteret mod sydvest og hyggeligt anlagt med en skøn, overdækket terrasse, der fortsætter under åben himmel og en overskuelig plæne, der er omkranset af tæt hæk.

Til huset hører desuden en stor carport med stort tilstødende hobbyværksted.

Her kommer I til at bo I et trygt og lukket kvarter, hvor roen og det gode naboskab hersker. Byen er omgivet af smuk natur og her er desuden alt I skal bruge i en aktiv hverdag med skole, daginstitutioner, indkøb, god offentlig transport, hvor man kan komme med toget direkte til København på 37 min., hurtig tilkørsel til motorvejen samt et aktivt foreningsliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.