Jens Johansensvej 1D, 2., 4600 Køge

Attraktiv lejlighed helt centralt i Køge

- Mulighed for overtagelse inden 2024

- God beliggenhed

- Fremstår lys og venlig

- Indflytningsklar

- Meget bolig for pengene


Kvadratmeterne fordeler sig på en planløsning, der skaber en fantastisk rumfornemmelse og en lækker lejlighed med et eksklusivt præg.

Det er også værd at nævne den hyggelige gårdhave, der er mulighed for leje af fælleslokale, og så er der privat parkering i gården, hvilket giver ekstra bekvemmelighed til beboerne. Derudover er der en elevator, der gør det nemt at komme til og fra lejligheden.

En bred entré inviterer indenfor med et smukt syn hele vejen gennem det store alrum, som entréen ligger i åben forbindelse med.

De skrå vægge gennem lejligheden understreger det lækre indtryk, uden at tage fra i følelsen af plads. Det store alrum er indrettet med et rummeligt køkken, som er opført i et lækkert, tidløst udtryk og med god skabs- og bordplads.

Resten af rummet skaber rige muligheder for at blive indrettet i flere afdelinger med plads til både arbejdskrog, spisestue- og stuemøbler. Soveværelset er ligeledes rummeligt. Lejlighedens badeværelse er indrettet i gode materialer og er med vaskesøjle.

Lejligheden ligger centralt i Køge med alt hvad I har brug for i hverdagen inden for korte afstande. Her er både smukke naturområder og byens tilbud tæt på, ligesom pendleren får gode forhold med nem og hurtig tilkørsel til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.