Vallørækken 1D, 4600 Køge

Flot og moderniseret

I dejlige omgivelser i det hyggelige Vallø få minutter fra Køge udbydes nu denne dejlige og fuldstændigt indflytningsklare stuelejlighed, der er flot moderniseret i 2018. Her er tale om en bolig i en spændende ejendom, da huset er den gamle skolebygning fra 1898, som er omdannet til fem lejligheder med en overskuelig og velfungerende ejerforening.

Beliggenheden centralt i den gamle del af Valløby er ganske charmerende, og her kommer I til at bo tæt på både natur og byliv. Der er få hundrede meter til den skønne slotspark til den ene side af Valløby, og til den anden side ligger naturen omkring Tryggevælde Å. Indkøb kan foretages i Strøby Egede, hvor der også er strand, eller med en kort køretur til Køge.

Ejendommens fællesarealer anlagt med plads til parkering og en dejlig stor og hyggelig have, og yderligere er der terrasseanlæg. Inde venter en bolig med et flot lysindfald og en rigtig god planløsning samt en meget moderne og lækker indretning.

Centralt i boligen ligger et stort stuemiljø med franske døre ud til terrassen. Her er pæne gulve og åben forbindelse mod en skabsgang til den ene side og mod et kombineret entré- og gangareal til den anden side. I forbindelse med entréen er der et praktisk lille bryggers. Boligens køkken, der har plads til spisning og dør ud til terrassen, er moderne indrettet med loftspots og grebsfri elementer.

I får to gode og reelle værelser, hvoraf det ene har skabsvæg, og desuden er der et stort og flot badeværelse med regnbruser og væghængt toilet.

Kom selv og se, hvilken skøn bolig og beliggenhed der venter jer på Vallørækken 1D. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer - Køge og aftal en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.