Svanelunden 61, 4681 Herfølge

Stor og lækker Lind & Risør villa med plads til hele familien

I et super børnevenligt område tæt på børnehaver, vuggestue, SFO, legepladser, boldbaner og fantastiske naturoplevelser, ligger denne lækre kvalitetsvilla bygget i 2008 af Lind & Risør.

I hele huset undtagen bad og bryggers, er der lækre, velholdte valnøddegulve, der er centralstøvsuger, dampkabine i det ene badeværelse og Black Galaxy fliser, sortlaseret, vedligeholdelsesfrit tegltag og integreret dobbeltcarport med port og muret udhus, og det er bare nogen af de lækre features dette hus byder på.

De mange m2 er godt fordelt, så både samvær og privatliv kan nydes optimalt. Her er hele fem værelser, bryggers med egen indgang, to badeværelser og stort, vinklet køkken-alrum med to udgange til den sydvendte del af haven.
Haven er super smukt og hyggeligt anlagt. Her er drivhus, højbede, dejlig plæne, stor træterrasse og delvist overdækket flisebelagt terrasse.

Et stort, dejligt og velholdt hus, på en super hyggelig og velfungerende grund. Endelig er der centralstøvsuger i hele huset samt i carporten.

Vi glæder os meget til, at byde jer velkommen indenfor, så ring på 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.