Sygehusvej 26B, 4600 Køge

Flot og moderne 3V'er med super beliggenhed

På en fredelig og rolig adresse i Køges absolutte centrum tæt på Lovparken og i kort spadsereafstand fra Torvet finder I denne lys og venlige treværelses ejerlejlighed. Her venter der jer en moderne og flot indrettet bolig med to store værelser og gode opholdsrum, og med i købet følger jeres eget havestykke og egen parkeringsplads.

Her kommer I til at bo med stort set alting i bekvem gåafstand. Der er lidt over 300 meter til nærmeste supermarked og til skole og blot en anelse over en halv kilometer til børnehave. Byens butiksliv og centrums caféer bliver en del af jeres nærmiljø, og skal I videre omkring, tager det cirka ti minutter at gå til stationen og fem minutter at køre til motorvejen.

Lejligheden ligger i en pæn ejendom fra 1934, som blev totalrenoveret og moderniseret i 2018, så den nu fremstår i særdeles flot stand. Også selve boligen fremstår som ny med moderne inventar, hvide vægge og lofter og pæne gulve overalt.

Boligen har et lyst og ekstra stort køkken, hvor I nemt kan indrette jer med et spisebord. Her er også lækker indretning med grebsfri elementer og god arbejdsbelysning ved køkkenbordet takket være loftspots. I forbindelse med køkkenet ligger stuen, der ligeledes har god plads til møblering.

Badeværelset, som har bruseniche med linjeafløb samt væghængt toilet, tilgås via et lille gangareal, der måske kan indrettes til vaskerum, opbevaring eller med puslebord. Hertil kommer så de to værelser, der begge er store og reelle. Kom selv og se, hvor dejligt I kommer til at bo i denne fine lejlighed med eget havestykke og egen parkeringsplads.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer på telefon 4025 4480 og aftal en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.