Ellebovej 3C, 4600 Køge

Fantastisk luksuslejlighed med ubetalelig udsigt

- Havudsigt fra tagterrassen

- Å i baghaven

- Renoveret lejlighed

- Næsten 30 m² tagterrasse

- Tæt på fantastiske naturoplevelser


Lejligheden her har en helt fantastisk udsigt til både havet mod nord og en smuk å, der løber i baghaven mod syd. Få minutters gang fra huset ligger dejlige Solgårdsparken og en kort cykeltur væk, ligger Vallø slotspark. Desuden er der gåafstand til både apotek, dagligvarebutikker, bibliotek, daginstitutioner, restaurant, bager, tandlæge, læge, skole, blomsterhandler og meget, meget mere.

Lejligheden er gennemrenoveret i 2012 i lækre kvalitetsmaterialer og med luksuriøse løsninger, der blandt andet tæller sauna.

Pladsen er fordelt på to etager. I underetagen er der et værelse, rummelig repos, stue, badeværelse og køkken. Fra køkkenet er der udgang til en stor og fuldkommen fantastisk tagterrasse, hvorfra den helt storslåede udsigt nydes. På øverste etage er der soveværelse og værelse med ovenlysvinduer.

Lejligheden ligger i en smuk gammel og herskabelig ejendom. Der er blevet lagt jordvarmeanlæg ind, der sikrer lave varmeudgifter. Haven er skøn og børnevenlig, helt ugenert og totalt aflukket. I bunden af haven ned til åen er der bygget en fantastisk terrasse. Desuden kan opbevaring klares i det gode kælderrum.

Ring til os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.