Aldersro 1A, 2. TH., 4681 Herfølge

Flot og lys 2V'er i Herfølgea

- Optimal udnyttelse af pladsen

- Lækkert og stilrent istandsat

- Gåafstand til det hele

- God udsigt fra altanen

- Meget bolig for pengene


Lejligheden her har en særligt god planløsning, der får det absolut mest optimale ud af de tilgængelige kvadratmetre. Her får I en skøn og indflytningsklar lejlighed perfekt som begynderbolig.

Her er fuldkommen istandsat med lækre trægulve, flot og stilrent køkken og rummeligt badeværelse med separat bruseniche og indbygget skab. Fra det lækre, lyse alrum, er der udgang til en skøn, vestvendt altan, hvorfra de smukkeste solnedgange over villakvarteret kan nydes. Herudover rummer lejligheden et dejligt værelse og en god entré med plads til overtøj og sko.

Lejligheden fremstår både lækker og hyggelig. Her er vindueskarnapper og flotte, stilrene indretningsdetaljer, der alt sammen medvirker til, at gøre denne lejlighed særligt attraktiv.

Centralt i Herfølge er her gåafstand til alt. En god dagligvarebutik er beliggende på nabogrunden og station, skole og daginstitutioner ligger alt sammen indenfor ganske kort afstand af lejligheden.

Her er gode parkeringsforhold og ejendommen er pæn og veldrevet. Alt i alt en super attraktiv lejlighed på en rigtig god beliggenhed, som vi ser meget frem til, at vise jer.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.