Aldersro 1F, 4681 Herfølge

Lækkert rækkehus med central beliggenhed

- God planløsning med mulighed for at lave et ekstra værelse

- Gåafstand til det hele

- Lækre indretningsløsninger

- Dejlig, ugeneret have

- Meget bolig for pengene

Dette fuldkommen nyistandsatte og indflytningsklar rækkehus, har en god og central beliggenhed i Herfølge, i gåafstand til alt.

Huset byder på en super planløsning, der rummer en lys og rummelig entré, lækkert badeværelse med dobbeltvask og separat bruseniche, bryggers med egen indgang og lækre vaskefaciliteter, to gode og indretningsvenlige værelser og et kæmpe køkken-alrum med to dobbelte terrassedøre ud til baghaven. Ovenlysvindue og et lækkert, lyst og stilrent indrettet køkken med hvide skabselementer og rustfri hvidevarer.

Gulvene i huset er lækre, lyse parketgulve og i entré, bad, bryggers og køkken er der lagt praktiske og flotte fliser, der matcher trægulvene i farve og giver et lækkert og ensartet udtryk gennem huset.

Der hører en hyggelig og ugenert baghave til huset, som er anlagt med lille plæne og stor, lækker træterrasse. I kort gåafstand til alt er her en bolig med en super beliggenhed for familien, der ønsker en nem og praktisk hverdag fra deres eget lille smørhul.

Her får I et skøn og indflytningsklart rækkehus, som fungerer perfekt til begynderboligen, hvis man har brug for mindre plads eller til seniorerne.

Kontakt os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.