Søbækvej 24, 4600 Køge

Eksklusivt og fuldkommen indflytningsklar villa

- Fuldkommen indflytningsklar

- Eksklusive materialer og indretningsløsninger

- Super planløsning til familien

- Forældreafdeling bl.a. med walk-in

- Børnevenligt kvarter


Dette super stilrene og eksklusivt indrettede hus byder på plads til hele familien med både luksuriøs forældreafdeling, store, åbne fællesrum, gode børneværelser og en have anlagt med hygge og samvær i fokus.

Forældreafdelingen udgøres af et lækkert soveværelse med stor åbning i begge sider til henholdsvis et rummeligt walk-in closet og et eksklusivt indrettet badeværelse med smukke mørke kontraster til de hvide vægge og lyse fliser på gulv og i bruseniche. En indretningsstil der går igen i husets andet badeværelse og det eksklusive køkken, hvor mørke skabselementer komplimenterer det lyse udtryk i huset gennem de mange store vinduespartier og lyse gulve og vægge. Værelserne i huset er gedigne, lyse og indretningsvenlige. Bryggerset er praktisk og rummeligt med egen indgang.

Haven er anlagt med en skøn syd-vestvendt terrasse, som skaber de perfekte rammer for tiden tilbragt udendørs. Her er desuden en dejlig plæne, blomstrende buske og en god carport med direkte indgang til huset og til et praktisk redskabsskur.

Ring til os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.