Bøgebanken 39, 4681 Herfølge

Rummelig, velholdt og velindrettet familievilla

- Kort gå- og cykelafstand til alt

- Hyggelig, absolut uforstyrret have

- Løbende istandsat

- God plads til hele familien

- Børnevenligt kvarter


På to velindrettede etager, suppleret med både stor udestue og garagebygning med stort værksted, fordeler pladsen i denne rummelige familievilla sig over en planløsning, der giver god plads til hele familien i gedigne og indretningsvenlige værelser.

I stueetagen er pladsen optaget af fællesrummene, bestående af et lyst og rummeligt køkken, stor, vinklet stue med udgang til haven, praktisk bryggers med vaskefaciliteter, rigelig opbevaringsplads og indgang gennem garagen og det ene af husets to badeværelser.

På husets førstesal træder i op på et rummeligt og møblerbart repos, der giver videre adgang til husets fire værelser, hvoraf det ene er den oplagte forældreafdeling med privat indgang til husets andet badeværelse og stort, indbygget skab.

Alle faciliteter i huset fremstår pæne og velholdte og de to badeværelser er stilrent renoveret i kvalitetsmaterialer. I stueetagen med lækre hvide og grå kontraster og på førstesalen i kombineret sorte og jordfarver for et eksklusivt og moderne udtryk.

Huset er løbende istandsat og vedligeholdt og således er de fleste vinduer og flere af husets døre også løbende udskiftet. Huset fremstår lyst, indbydende og fuldkommen indflytningsklar. Hvor der i stueetagen hersker en luftig og lys rummelighed, er værelserne på førstesalen præget af den hygge og stemning, som skrå vægge kan bringe.

Grunden er pæn og velholdt, i forhaven med flot og praktisk flisebelægning i indkørslen, de fører op til garagen, som er udstyret med fjernbetjent vognport. Baghaven er særligt stemningsfuld og hyggelige. Her fungerer en gammel, smuk vinranke, som levende halvtag, på den hyggelige terrasse, der ligger ud fra den skønne udestue. Haven har fin plads til leg og selvfølgelig den nærmest obligatoriske trampolin.

Kvarteret er særligt børnevenligt med sine lukkede villaveje og trygge stisystemer, der fører rundt i området til både legeplads og grønne områder. Her er kort gå- og cykelafstand til både centrum, skole, daginstitution, indkøb. Køge station kan nås på under et kvarter.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.