Aldersro 1C, 4681 Herfølge

Flot og lyst enderækkehus

Skønt enderækkehus beliggende centralt i Herfølge med kun få hundrede meters gang til alle hverdagens fornødenheder. Her er skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport indenfor 5 minutters gang. I Herfølge er der gode skoler, sportsaktiviteter og kort afstand til både strand og skov.

Rækkehuset ligger i et særdeles velholdt og velfungerende kompleks med gode parkeringsmuligheder. Boligen er et lyst og veldisponeret rækkehus med et dejligt åbent køkken-alrum, hvor der også er ovenlys. Køkkenet er HTH med stålvask og hårde hvidevarer. I stuen er der udgang via dobbeltdøre til en hyggelig terrasse og den lille, lukkede have. Samtidig er der i stuen mulighed for at lave et ekstra værelse. Alle værelser er af en fornuftig størrelse. Der ligger flotte lyse parketgulve i alle rum, og badeværelset er beklædt med hvide klinker og med dobbelt vask.

Her får I et skøn og indflytningsklart rækkehus, som fungerer perfekt til begynderboligen, hvis man har brug for mindre plads eller til seniorerne.

Kontakt os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.