Sønderbjerg 1, 4600 Køge

Charmerende og indflytningsklar villa

- Fantastiske naturomgivelser

- Super planløsning

- Charmerende træhus

- Mulighed for at indrette 1. salen til beboelse

- Meget bolig for pengene


I kort gåafstand til det naturskønne og maleriske område omkring Vallø Slot og slotsparken, der støder op til Pramskov, som fører til den smukke kysstrækning, ligger dette super charmerende og indflytningsklare træhus, som nu klar til at byde nye beboere velkommen hjem.

Pladsen i huset er godt fordelt på tre værelser, bryggers, badeværelse, stort spisekøkken, rummelig stue med adgang til en stor udestue og entré med trappe til førstesalen. Førstesalen gemmer på mange, gode ekstra etagekvadratmeter og er delvist klargjort til brug.

Køkken og bad er indrettet i fin balance mellem det charmerende og stemningsfulde, og moderne, stilrene udtryk. På badeværelset med lækre træskabe og kvalitetsfliser, i køkkenet med fyldningslåger og smukke træbordplader. Bryggerset er praktisk indrettet med egen indgang og gode vaskefaciliteter. Den lækre udestue ligger syd-østvendt og har udsigt over- og adgang til baghaven.

I forhaven er der, ud for køkkenet etableret en skøn nord-vestvendt terrasse. Indkørslen fører op til en god carport, opført med tilstødende værksted og skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.