Brydevangen 10, 4600 Køge

Rummelig og renoveret familievilla i Køge Nord

- Stor villa i Køge Nord

- Beliggende på lukket vej

- Super planløsning

- Nær alle dagligdagens fornødenheder

- Børnevenligt kvarter

I det attraktive Køge Nord, med kun fem minutter til både Køge Nord station og motorvejen, udbydes nu denne rummelige og absolut indflytningsklar villa for børnefamilien. Skole, børneinstitutioner og Køge Nord Sportcenter ligger blot 500 meter fra boligen, og nås nemt via de lukkede stisystemer. Endvidere er det en kort cykeltur til den børnevenlige Ølsemagle Strand med egen badebro.

Huset er løbende vedligeholdt og istandsat, både ude og inde. Det fremstår superlækkert, luksuriøst og moderne. Villaen, som indeholder to plan, er indrettet med fokus på at imødekomme alle forventninger til den moderne bolig.

I stueplan finder du en super planløsning med en stor lækker stue med pejs, badeværelse (2021), bryggers (2021), rummelig entré med skabe samt et stort køkkenalrum. Køkkenet er et Svankøkken med elementer i sort eg og med hvide bordplader.

Førstesalen rummer fire store værelser, det ene med adgang til walk-in closet, en rummelig og møblerbar repos samt husets andet badeværelse, som er lækkert indrettet med kar.

Huset har flere terrasser. Fra både alrummet og stuen er der direkte adgang til den syd-vestvendte 120 kvm træterrasse, der i sommerhalvåret åbner op for fantastiske måder at underholde venner og familie i glidende overgange mellem ude og inde.

Haven er i øvrigt nem og vedligeholdelsesvenlig. Her er plæne med plads til leg og boldspil og en god indkørsel med carport og pæn flisebelægning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.