Kirsebærhaven 85, 4632 Bjæverskov

Velholdt og velindrettet enderækkehus på super beliggenhed

Syd-østvendt gårdhave

Indretningsvenlige rum

Direkte adgang til grønne fællesarealer

Velholdte faciliteter

Meget bolig for pengene


I et roligt og trygt kvarter med et udbredt stisystem, der huser børnefamilier med børn i alle aldre, med 200 meter til skolen og med direkte udgang til stort, grønt fællesareal er her den perfekte beliggenhed for børnefamilien.

Pladsen i det hyggelige og velholdte rækkehus fordeler sig over to plan, der i stueplan udgøres af bryggers, rummelig entré, gæstetoilet, køkken og stue med direkte udgang til den syd-østvendte have.

På førstesalen ligger husets badeværelse og tre gode, gedigne værelser. Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og fuldkommen brugbare. Rummene er lyse og indretningsvenlige og i alle opholdsrum er de lyse trægulve pæne og velholdte.

Fra stuen er der udgang til den syd-østvendte baghave, der er indrettet som gårdhave med et minimum af vedligeholdelse for øje. Her er etableret stor, overdækket terrasse, som udgør det oplagte samlingssted udendørs og forlænger udesæsonen markant. Gårdhaven er omkranset af en velholdt hæk og fulkommen ugenert. I forhaven er praktisk redskabsskur og plads til hyggekrog.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.