Åshøjvej 16A, 4600 Køge

Landsby idyl tæt på Køge By

- Udsigt over åbne marker

- Nær alle dagligdagens fornødenheder

- Indflytningsklar

- Meget bolig for pengene


Ejendommen her på Åshøjvej 16A kan dateres så langt tilbage som til 1777. Det eneste gamle ved den er dog de enorme mængder charme og karakter, der er bevaret, og som på bedste vis går hånd i hånd med beliggenheden. Og den er på én gang både landlig og praktisk bynær. (bemærk at der i køkken, entre og værelse alene er en lofthøjde på omkring 1,90 m).

Med adresse i den lille landsby Åshøj bor du omgivet af marker. Og selv om stemningen af fred og ro og landlig idyl er nærværende, er der også nem adgang til de mere praktiske indslag i hverdagen. Der er stisystem til skole og pasning. Køge C. når du også let, og skal du videre omkring, er det tilsvarende nemt at komme på motorvejen - en perfekt kombination af land og by helt enkelt.

Huset fremtræder i flot og indflytningsklar stand. Indretningen lever til fulde op til en moderne families krav med fine vilkår for både fællesskab og rolige stunder. Planløsningen er desuden fleksibel med mulighed for eksempelvis at etablere et gæsteværelse.

I stueplan udgøres den østlige længe af en stue med indbygget pejs og udgang til terrassen, haven og de skønne, grønne omgivelser. Via den lyse entré, som også binder de to etager rigtig fint sammen, er der adgang til det rummelige spisekøkken. Herfra er der praktisk udgang til terrassen via grovkøkkenet. Dette plan byder også på et bryggers samt et badeværelse og et værelse.

Der er yderligere to børneværelser på første salen, hvor reposen er veludnyttet til opbevaring. Forældreafdelingen består af et kontor i forbindelse med husets største soveværelse, som har udgang til sin egen overdækkede altan med en skøn udsigt.

Haven matcher boligen til fulde i atmosfære og hygge. Randbeplantningen er opvokset, så du her er helt afskærmet og privat. Samtidig har du mod syd god udsigt til de omkringliggende marker. Her er gode, store terrassemiljøer - også overdækkede - og endelig er der i forlængelse af garagen et godt værksted.

Søger du bynære landsbyrammer? Så kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.