Søvænget 7, Ølsemagle Strand, 4600 Køge

Stilrent istandsat familievilla på fantastisk beliggenhed

- På lukket vej i Køge Nord

- God planløsning

- Indflytningsklar villa

- Badeværelse fra år 2018

- Børnevenligt kvarter


I et hyggeligt, trygt og attraktivt kvarter i Køge Nord, hvor naboskabet er helt i top, på en lukket villavej, hvor børnene trygt kan løbe mellem hinanden og gå til stranden på ti minutter i børnetempo, står denne stilrent istandsatte og fuldkommen indflytningsklar villa, dørene op til en bolig, der rummer hele familien og byder på både super lækre designløsninger og masser af god stemning.

Huset fremstår velholdt og er løbende vedligeholdt og senest er badeværelset i 2018 totalrenoveret i et smukt og tidssvarende udtryk, med indbygningskar, hængetoilet, smukke kvalitetsfliser og gulvvarme. I samme år er køkkenet opdateret i et mere moderne look.

Pladsen fordeler sig på to lyse og indbydende etager, der byder på tre gode værelser og badeværelse på førstesalen og i stueplan på to stuer en suite, spisekøkken, gæstetoilet, bryggers med egen indgang og en lys og rummelig entré med trappe til førstesalen. Der vil let kunne etableres et ekstra værelse på førstesalen.

Grunden er anlagt med fokus på et minimum af vedligeholdelse og der er etableret to skønne terrasser, som udgør de oplagte samlingssteder i sommerhalvåret. Fra stuen er der udgang til en overdækket sydvendt terrasse, der forlænger udesæsonen markant. I baghaven er der etableret endnu en skøn terrasse med plads til både loungemøbler, spiseplads og grill.

Rundt om hele huset og i indkørslen, der har rigelig plads til to biler, er der lagt pæn og praktisk flisebelægning i 2018.

En hyggelig, velholdt og fuldkommen indflytningsklar bolig med masser af stemning, på en super beliggenhed, omgivet af dejlige naboer og med nem og hurtig adgang til alle byens tilbud.

I nærområdet findes indkøbsmuligheder helt tæt på, skole og daginstitutioner blot 5 minutter på cykel, og for den natur interesserede, så bydes der ikke blot på den dejlige Ølsemagle strand 1000 meter væk, men også på fuglereservatet Ølsemagle Revle og Staunings Ø, hvor massevis af trækfugle kommer på besøg og hvor den ihærdige fuglekikker kan se havørn, vandrefalk og mosehornugle. Køge Nord station kan nås med en cykeltur på 5 minutter og herfra kan du være i centrum af København på kun 20 minutter. Foretrækker du at køre i bil, så er du på motorvejen på få minutter.

Til slut kommer der forventeligt, fjernvarme til området i år 2022.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.