Svalemosevej 40, 4671 Strøby

Charmerende fritidshus i gåafstand til vandet

- Den helt rigtige sommerhusstemning

- Charmerende og velholdt sommerhus

- Nem og lukket have

- Super beliggenhed

- Meget bolig for pengene


Beliggenheden er helt i top her, hvor tiden tilbragt i dette dejlige fritidshus og den hyggelige, tilhørende have, indenfor få minutters gang kan suppleres med tiden tilbragt i- og omkring vandet og i de smukke natur omgivelser, der kendetegner nærområdet.

Svalemosevej 40 byder indenfor til en charmerende, velindrettet og velholdt fritidsbolig med den helt rette sommerhusstemning og alt indenfor moderne bekvemmeligheder.

Fra den lille entré med plads til sko og overtøj, er der videre adgang til både badeværelse, bryggers og husets opholdsrum. Her er to gode og indretningsvenlige værelser. Desuden en stor stue, der ligger i åben forbindelse med husets køkken/alrum.

Alle faciliteter i huset fremstår velholdte og køkken og bad er begge indrettet i tidsløse udtryk.

Huset har åbent til kip med synlige bjælkekonstruktioner og en skøn, luftig rumfornemmelse til følge, der hjælper de mange, gode lysindfald på vej. I stuen spreder brændeovnen hygge og varme og herfra er der desuden udgang til en skøn, afskærmet, sydvestvendt træterrasse med videre adgang til en stor fliseterrasse, der ligger stik syd og som kan overdækkes delvist af den hyggelige markise.

Haven er nem og velholdt og fuldkommen ugenert og her er opført et godt og praktisk redskabsskur.

Et super charmerende fritidshus på den perfekte beliggenhed for naturelskende beboere med hang til at udforske havets utallige tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.