Vallørækken 1C, 4600 Køge

Lys, rummelig og indflytningsklar lejlighed

- I rolige og naturskønne omgivelser

- Mange charmerende detaljer

- Velfungerende ejerforening

- Forældre- og børneafdeling

- Meget bolig for pengene


Valløby ligger i rolige og naturskønne omgivelser, i gåafstand til smukke Vallø Slotspark og med de fredede områder over smukke marker og enge mod vandet ved Tryggevælde Å. Desuden stopper skolebussen lige foran døren, og så er der stisystemer hele vejen til skolen.

Her er i øvrigt omtrent 5 minutters kørsel til Køges absolutte centrum og alle byens mange tilbud, der spænder bredt over rige muligheder for kulturelle og kulinariske oplevelser og shopping.

Denne dejlige lejlighed ligger i en pæn og velholdt ejendom med brugsret over egen terrasse og haven. Lejligheden byder indenfor til lyse og indbydende rum med åbent til kip, hvor de fritliggende hanespær og synlige bjældekonstruktioner skaber en varm og en charmerende stemning.

Pladsen fordeler sig på et stort køkken-alrum, lækkert badeværelse med adgang til opbevaringsrum/walk-in closet og fire værelser af varierende størrelser, alle lyse og indretningsvenlige. Lejligheden er istandsat i et stilrent og tidsløst udtryk.

På badeværelset med pæne hvide fliser på vægge og en klassisk skaktern på gulvet. Her er i øvrigt installeret både vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er valgene faldet på hvide skabselementer, toppet med massive træbordplader, med flotte kontraster i de stålfri hvidevarer.

Til lejligheden hører desuden en rummelig entré i husets stueplan, med plads til sko og overtøj og trappe til boligen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.