Sonnerupvej 18, 4682 Tureby

Murermestervilla med dobbelt garage beliggende på en fantastisk grund

- Mulighed for udstykning af grund

- Fænomenalt smukke omgivelser

- Lækker, istandsat bolig

- Stor dobbelt garage

- Meget bolig for pengene


På en fuldkommen fantastisk smuk og stor grund, i særligt naturskønne omgivelser tæt på sø, skov og ud til åbne, vidtstrakte marker, får I her en bolig med muligheden for at drage bedst mulig nytte af alt det bedste den danske natur har at byde på. Sonnerupvej 18 byder tilmed indenfor i et smukt, indbydende hjem med tilstødende bygninger, der rummer spændende muligheder for en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

På trods af de særligt naturskønne omgivelser er I her stadig i gåafstand til både skole, daginstitution og indkøb og få minutters kørsel fra motorvejen.

Boligen fordeler sig over to plan, hvor der i stueplan er fokus på fællesområderne. Her ligger det store, lækre spisekøkken, som har adgang til viktualierum i åben forbindelse til to smukke stuer en suite. Her desuden en indbydende entré med trappe til førstesalen, badeværelse, som er indrettet med spa og et stort og praktiks bryggers med god plads til opbevaring. Fra bryggerset er der videre adgang til et stort, disponibelt rum, oprindeligt brugt som stald, der gemmer på mange ekstra etagekvadratmeter og spændende anvendelsesmuligheder.

På husets førstesal finder I tre dejlige værelser og husets andet badeværelse.

Alle faciliteter fremstår velholdt og boligen er fuldkommen indflytningsklar. Her er et gennemgående lyst og indbydende, charmerende og stemningsfuld.

Der hører desuden stor dobbeltgarage med tilstødende skur og værksted til huset.

Grunden er utroligt smuk og haven nærmest parklignende. Bag huset er der etableret en flot, grusbelagt indkørsel og en skøn, syd-østvendt gårdhave, hvorfra der er en smuk udsigt over den imponerende have og de bagvedliggende, åbne marker.

Efter henvendelse til Køge Kommune er det bekræftet, at der er mulighed for at udstykke en grund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.