Hemmingsvej 50, 4653 Karise

Pæn og velholdt etplansvilla med ugeneret have

- Hyggelig og stemningsfuld have

- Velholdte faciliteter

- Udskiftet tag på hele huset i 2010

- Stor garage med værksted

- Børnevenligt kvarter


På en dejligt central beliggenhed i Karise, ligger denne velindrettede og velholdte etplansvilla nu klar til at byde en ny familie indenfor til en rummelig og velindrettet bolig, der favner børnefamilien perfekt.

Huset rummer fire gode og indretningsvenlige værelser, to store stuer en suite, et rummeligt og velindrettet spisekøkken, entré med plads til sko og overtøj, bryggers med egen indgang og et pænt badeværelse med gulvvarme og brus. Til huset hører desuden en god garage med tilstødende skur og værksted.

Huset er løbende vedligeholdt på både små og store poster. Således er taget skiftet i 2010 og alle døre er skiftet i 2006, ligesom alle faciliteter er vedvarende vedligeholdt og opdateret. På trods af ældre faciliteter i køkken og bad, fremstår huset altså indflytningsklar, men rummer også gode muligheder for jer, der ønsker at sætte eget præg på jeres fremtidige bolig.

I haven er der anlagt en yderst charmerende og delvist overdækket terrasse, som tilgås direkte fra den ene af husets stuer og hvorfra der er en fantastisk hyggelig udsigt over haven. Terrassen er etableret i husets vinkel og ligger sydvestvendt. Hermed kan både sol og læ nydes i de hyggelige omgivelser det meste af dagen og helt til den går ned over trætoppene.

Her er et fantastisk udgangspunkt for hverdagen, hvor enderne nemt mødes for alle medlemmer af familien. I er nemlig her indenfor gå- og cykelafstand af alt lige fra skole, daginstitution og fritidsaktiviteter til dagligvarebutikker, transport og skøn natur.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.