Nyvej 6, 4632 Bjæverskov

Indflytningsklar etplansvilla med unikt terrassemiljø

- Nem og solrig have

- Fuldkommen indflytningsklar

- Fantastisk terrasse

- Tæt på det hele

- Børnevenligt kvarter


Nyvej 6 byder indenfor til en fuldkommen indflytningsklar villa med funktionelle og vedligeholdelsesvenlige løsninger i moderne og stilrene udtryk.

Pladsen indenfor fordeler sig over tre lyse og indretningsvenlige værelser, stort og lækkert bryggers med god plads til opbevaring, gode vaskefaciliteter og egen indgang og et super lækkert badeværelse, istandsat med smukke mørke fliser på gulvet og i brusenichen, glasbrusevæg, spejl med integreret lys og pænt vaskemøbel.

Huset rummer desuden en dejligt stor entré, lækkert og velindrettet spisekøkken indrettet med hvide skabselementer og træbordplader og en stor, skøn stue med store vinduespartier mod sydvest, der genererer rigelige lysindfald, en skøn udsigt over haven, som der selvfølgelig også er direkte udgang til.

Hele huset fremstår lyst, indbydende og velindrettet og alle faciliteter yderst velholdte.

Ud for den skønne stue er der etableret et stort, afskærmet terrassemiljø med plads til både spisebord, grill, loungemøbler og potter og krukker. Terrassen er desuden udstyret med markise, således at I altid kan finde skygge på de varmeste dage og ly, når regnen falder.

Haven i øvrigt er anlagt med køkkenhave i baghaven, hvor højbede og drivhus skaber super rammer for haveentusiasten og en fin plæne i forhaven. Indkørslen er lang og rummer flere biler og fører op til husets carport, der er opført med tilstødende skur.

Her er I indenfor kort gå- og cykelafstand af alt, i et hyggeligt kvarter, der huser mange børnefamilier og, hvor naboskabet er rart og inkluderende. Nærområdet byder desuden på skøn natur og her er nem og hurtig tilkørsel til motorvejen med omtrent 10 minutter til Køges absolutte centrum.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.