Boholtevej 59, ST. MF., 4600 Køge

Velindrettet 2V’er i Boholtegården

- Pæne faciliteter

- God beliggenhed

- Lyse og indbydende rum

- Perfekt begynderlejlighed

- Meget bolig for pengene


På en god beliggenhed i Køge, i et roligt kvarter og stadig tæt på centrum og byens mange uddannelsesinstitutioner, ligger denne pæne og velindrettede lejlighed, perfekt, som begynderlejlighed for det unge par, eller til den enlige, der ønsker en nem og overskuelig bolig tæt på det hele.

Pladsen indenfor er yderst veludnyttet og byder på praktiske og funktionelle løsninger overalt. Alle faciliteter er pæne, velholdte og absolut brugbare og således fremstår lejligheden fuldkommen indflytningsklar.

I bydes indenfor via en god entré ed plads til sko og overtøj. Entréen er indrettet med indbygget skab, hvor der i den ene side af skabet er lavet indbygget vaskemaskine, for super praktisk og pladsbesparende løsning. Lejlighedens badeværelse er pænt og velholdt, indrettet med glasstensbrusevæg og pæne fliser.

Fra entréen er der adgang til en lys og indretningsvenlig stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet og hvorfra der gennem en praktisk skydedør er adgang til et pænt soveværelse. Køkkenet er indrettet i sort/hvide kontraster og udstyret med alle hvidevarer. Her er desuden fin plads til et lille spisebord.

Ejendommen er veldrevet og fællesarealerne velholdte. Her er store plæner, en fin legeplads og gode parkeringsforhold for områdets beboere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.