Mejsevænget 28, Ejby, 4623 Lille Skensved

Flot og rummelig villa fra 2008 i trygt og roligt kvarter

- Sælger tilyder at give tilskud til etablering af solcelleanlæg

- Super familiebolig

- Trygt, lukket villakvarter

- Solrig, sydvestvendt have

- Meget bolig for pengene


Villaen på Mejsevænget 28 er beliggende i et trygt og attraktivt villakvarter, med lukkede, trafiksvage veje, omgivet af åbne marker og kendetegnet ved et rart og inkluderende naboskab. Desuden er vi også tæt på god skole og institutioner.

Her udbydes nu en super lækker villa fra 2008 med en perfekt planløsning til børnefamilien, der blandt andet byder på store, lyse og åbne fællesrum, indretningsvenlige værelser og oplagt forældreafdeling med eksklusivt indrettet badeværelse og walk-in closet.

Villaen rummer i alt fire gedigne værelser, en lys og lækker entré med plads til sko og overtøj, et rummeligt og velindrettet bryggers med plads til opbevaring, to badeværelser og store, lækre og åbne fællesrum i form at et stort alrum og en lys og rummelige, tilstødende stue. I stuen er der installeret en brændeovn, der fint kan levere varme til hele huset, på de kolde vinteraftner.

Alle faciliteter i huset fremstår yderst velholdte og gennem hele huset er boligen kendetegnet ved moderne og stilrene indretningsløsninger og gavmilde lysindfald i alle rum. Fra både alrum og stue er der udgang til den skønne, sydvestvendte have, hvor et stort, lækkert terrassemiljø i sommerhalvåret supplerer pladsen i boligen med skønne udemiljøer, både under åben himmel og under udhæng på taget, hvor I kan nyde ophold ude også når sommerregnen trommer på tagene.

Den skønne baghave er orienteret mod sydvest og byder dermed på sol gennem hel dagen. Her får I en stor, velholdt plæne med masser af plads til leg og sjov, der er omkranset af tæt og velholdt hæk, der samtidig skærmer for blikke udefra. Foran huset er der etableret en stor, flisebelagt indkørsel, der fører ind under en flot dobbeltcarport, der desuden er opført med stort, tilstødende skur.

En fuldkommen indflytningsklar og super lækker villa, perfekt til børnefamilien, der sætter pris på både nem og hurtig adgang til alt hvad I skal bruge i hverdagen samt rolige, trygge og naturskønne omgivelser, med masser af muligheder for den aktive, naturglade familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.