Årløsevej 1, 4690 Haslev

SMUKT OG HERSKABELIGT LIEBHAVER I NATURSKØNNE OMGIVELSER

- Istandsat med respekt for det originale

- Smukke og eksklusive detaljer

- To selvstændige boliger

- Klassisk liebhaver

- Skal opleves

Her forenes historiske vingesus og smukke og funktionelle løsninger i en perfekt balance, hvor det klassiske og storslåede møder det moderne.

Årløsevej 1 byder velkommen til en smuk og herskabelig villa med alt hvad man kan ønske sig af både gårdsplads, hall, parketgulve og smukt bevarede, originale detaljer. Den smukke villa er totalrenoveret og fremstår fuldkommen indflytningsklar. Her får I plads til hele familien, fordelt på to velindrettede plan i hovedhuset, der suppleres af et stort anneks med selvstændig bolig og en sidebygning med store skure og værksted.

I hovedhuset inviteres I indenfor i en fantastisk hall, hvor den smukke, svungne trappe med det samme sætter standarden for oplevelsen gennem huset. I stueplan finder I desuden herskabelige stuer en suite, med flotte gennemgående parketgulve og stuk, et lækkert og smagfuldt indrettet køkken, vidunderlig vindueskarnap med udgang til haven, stort værelse med egen udgang samt vaskerum og gæstetoilet.

På husets førstesal finder I tre lyse og indretningsvenlige værelse og et luksuriøst indrettet badeværelse med spabad. Overalt gennem boligen er det tydeligt, at her har været fokus på kvalitetsløsninger og på at istandsætte med respekt for husets oprindelse.

I annekset fordeler pladsen sig ligeledes over to plan. I stueetagen med entré, badeværelse og et stort værelse og på førstesalen med et særligt smukt rum, hvor stemningen præges af de spændende vinkler i loftet og de fritliggende hanespær. Her er der indrettet et mindre køkken. Annekset er genialt til jer, der ønsker at forene livet for flere generationer af familien, eller til jer med den særligt heldige teenager.

Grunden er smukt anlagt med praktiske flisebelægninger, havedam og skønt drivhus/vinterstue Og fra vejen byder en imponerende indkørsel velkommen via flotte smedejernsporte. Vi glæder os meget til at vise jer rundt i denne pragtvilla, så I ved selvsyn kan opleve, at her er tale om en bolig i den absolutte særklasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.