Engblommevej 7, 4600 Køge

Lys, lækker og indflytningsklar villa med plads til hele familien

- Fuldkommen indflytningsklar

- Super beliggenhed for børnefamilien

- God plads og gode muligheder

- Solrig have med gode terrasser

- Meget bolig for pengene


På en super beliggenhed i Køge, i en af byens mest eftertragtede villakvarterer, hvor den velkommende atmosfære og det gode naboskab er i højsæde og hvor områdets udbredte stisystemer fører jer trygt til både skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og skov, udbydes nu denne flotte, rummelige og fuldkommen indflytningsklar villa.

Engblommevej 7 slår dørene op til masser af lys, en god planløsning med mange muligheder og plads til hele børnefamilien.

Her ligger køkken og husets to stuer i åben forbindelse med hinanden og skaber til sammen fantastiske fællesarealer, hvor I får rigelig plads til at indrette jer i flere afdelinger med både langbord, hyggekroge og sofaarrangement. Huset rummer desuden et godt og praktisk bryggers, et lækkert istandsat badeværelse med dobbeltbrus og dobbeltvask, endnu et badeværelse med brus samt i alt fire gode værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til den sydvendte del af haven og en skøn, solrig terrasse.

Gennem hele huset fremstår alle faciliteter yderst velholdte og huset er indrettet i et stilrent udtryk, der vil stå som det perfekte, blanke kanvas uanset jeres individuelle indretningsstil.

Haven er anlagt med skønne terrasser rundt om hele huset. Her er I fuldkommen uforstyrrede og kan finde båd sol og skygge gennem hele dagen. Her er desuden mere end rigelig plads til at invitere venner og familie til festlige fejringer af livets små og store begivenheder i sommerhalvåret. Haven fremstår, ligesom huset, yderst velholdt.

På Engblommevej 7 skal I altså bare pakke ud, komme på plads og med det samme tage jeres nye hjem i brug og gå sommeren i møde fra et fantastisk udgangspunkt af lys, plads og masser af muligheder, både ude og inde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.