Rubinvej 32, Strøby Egede, 4600 Køge

PÆNT OG VELINDRETTET RÆKKEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

- Tæt på skov og strand

- Veludnyttet plads

- Dejlig sydvendt baghave

- Fredfyldte omgivelser

- Meget bolig for pengene


Dette velindrettede rækkehus er beliggende på en yderst fredfyldt beliggenhed, i et lukket kvarter med trafiksvage veje, godt naboskab og kort afstand til dejlige naturoplevelser, både langs kysten og i de mange smukke skove i området.

Boligen inviterer indenfor via en god entré med indbygget skab. Herfra har I videre adgang til det ene af husets to værelser, et pænt flisebadeværelse med brus og vaskemaskine samt til husets stue. Herfra kan I både tilgå den skønne, solrige baghave samt husets pæne og velholdte køkken, hvorfra I også har adgang til husets andet værelse.

Alle rum i huset fremstår gedigen og indretningsvenlige, i køkkenet har I god plads til spisebord og i den lyse stue har I fin plads til at indrette jer i flere afdelinger. Huset er særligt velegnet til den nystartede, lille familie, eller til det ældre ægtepar, der gerne vil nedskalere.

I den sydvendte baghave er der etableret en stor, skøn terrasse, hvor I har rigelig plads til både loungemøbler, spisebord, grill og potter og krukker med krydderurter og blomster. Haven i øvrigt består af mindre plæne og hele haven er indhegnet af pæn og velholdt hæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.