Algade 12A, 2. th., 4660 Store Heddinge

ISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED

- CENTRALT BELIGGENDE


- TO MINUTTER TIL STATIONEN


- LUKKET GÅRDMILJØ


- FLOT OG NEM LEJLIGHED


- MEGET BOLIG FOR PENGENE


Helt centralt i Store Heddinge, på hyggelige Algade og med udsigt til Nytorv, byder denne lejligheden nu nye beboere velkommen til en lys, velindrettet og fuldkommen indflytningsklar lejlighed. Lejligheden er beliggende på øverste etage i en charmerende ejendom fra 1849.

Lejligheden fremstår lys, lækker og er stilrent indrettet efter tidens mest fremtrædende tendenser. Her får I en god entré med plads til sko og overtøj, der ligger i åben forbindelse med et lækkert spisekøkken.

Køkkenet er stilrent indrettet med hvide skabselementer og pæne hvidevarer. I køkkenet er der plads til spisebord. Køkkenet ligger videre i åben forbindelse med lejlighedens stue, hvor I har fin plads til at indrettet med stor sofa og måske hjemmearbejdsplads. Lejligheden rummer desuden et pænt flisebadeværelse med brus og et lyst og indretningsvenligt værelse.

Atmosfæren præges af de gavmilde lysindfald og af de skrå lofter, der dog ikke tager fra den luftige rumfornemmelse, men bare spreder en skøn stemning gennem hele boligen. En hyggelig og fuldkommen indflytningsklar lejlighed, som vi glæder os meget til at vise jer rundt i.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.