Vestergade 39C, st., 4600 Køge

Skøn lejlighed med egen have, helt centralt i Køge

- Stor have med gode terrasser

- Stilrene indretningsløsninger

- 2 gode værelser

- Godt lysindfald i rummene

- Meget bolig for pengene


Helt centralt i Køge, tæt på både centrum, skøn natur og en bred vifte af uddannelsesinstitutioner og skoler, slår denne skønne lejlighed nu døren op og byder indenfor til letheden ved at bo i lejlighed og samtidig muligheden for at nyde ophold udenfor i egen hyggelig have med en solrig og stor terrasse.

Pladsen indenfor i lejligheden er fordelt på en super planløsning, der gør boligen delevenlig, oplagt til det ældre ægtepar, der ønsker at nedskalere, det unge par med et barn, eller den enlige. Her får I to gedigne værelser, en rummelig og velindrettet entré med en flot skabsløsning, smagfuldt indrettet badeværelse, et lækkert og stilrent indrettet spisekøkken med plads til stort spisebord og en skøn og lys stue med udgang til egen have.

Gennem hele lejligheden støder I på flotte og gennemtænkte indretningsløsninger. På badeværelset er der valgt glasbrusevæg, fliser i sildebensmønster og hængetoilet, i køkkenet er det hvide skabselementer og kvalitetshvidevarer, inklusiv dobbelt-/kombiovn og i hele boligen fremstår de lyse trægulve flotte og velholdte.

Fra stuen åbner dobbelte terrassedøre op til haven, hvor en stor, solrig terrasse i sommerhalvåret integreres som en naturlig forlængelse af den hyggelige stue. Her har I rigelig plads til at indrette jer med både spiseplads, loungemøbler og grill. Haven i øvrigt er anlagt med velholdt plæne og hyggelig fliseterrasse og ligger fuldkommen uforstyrret af blikke udefra. Endvidere er der også egen parkeringsplads i enden af haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.