Huginsvej 4, 4600 Køge

Hyggeligt rækkehus på attraktiv beliggenhed

- Veldisponeret plads

- Trygt, lukket kvarter

- Skøn, vestvendt have

- Pæne og velholdte faciliteter

- Meget bolig for pengene


I et trygt og lukket kvarter, hvor det gode naboskab er i højsæde, udbydes nu dette velindrettede rækkehus. Her får I både skøn natur og alle byens mange muligheder indenfor korte afstande og altså et udgangspunkt for hverdagen, hvor I nemt kan løse alt det praktiske. Huset er velegnet til det ældre ægtepar, der ønsker at nedskalere, til den lille, nye familie, eller til den enlige, der holder af god plads.

Pladsen i boligen fordeler sig over to indretningsvenlige værelser, en god entré med plads til sko og tøj, hyggeligt spisekøkken, praktisk bryggers samt en stor, vinklet stue med videre adgang til en charmerende udestue.

Faciliteterne i huset er af ældre dato, men fremstår alle pæne og brugbare. Her kan I bare pakke ud, finde jer til rette og løbende sætte eget præg på udtrykket i boligen. Her er en dejligt hjemlig atmosfære og gode lysindfald og boligen suppleres desuden af hyggelige udemiljøer i både for- og baghave.

I forhaven er der etableret et hyggeligt gårdhavemiljø, hvor I oplagt kan nyde morgensolen og i den skønne, vestvendte baghave er der anlagt både fliseterrasse, afskærmet træterrasse og en fin græsplæne med plads til leg og sjov. Grunden fremstår velholdt og udemiljøerne skaber skønne rammer om sommerens selskaber og tiden tilbragt sammen under åben himmel. Den charmerende udestue skaber glidende overgang mellem ude og inde og en fornemmelse af at kunne forlænge udesæsonen.

Vi glæder os til at vise jer rundt og tale med jer om, hvordan dette skønne rækkehus kan danne rammerne om jeres hverdag og favne alle jeres boligdrømme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.