Søndre Badevej 3C, st. 2., 4600 Køge

FLOT 3V`ER MED ALTAN PÅ SØNDRE BADEVEJ

- YDERST ATTRAKTIV BELIGGENHED

- BYGGERI FRA 2020

- FULDKOMMEN INDFLYTNINGSKLAR

- SYD-ØSTVENDT ALTAN

- MEGET BOLIG FOR PENGENE

Det er ikke ofte, at helt nyligt opførte lejlighedskomplekser kan prale af at ose af charme og stemningsfuld atmosfære. Ikke desto mindre er det tilfældet i denne smukke og attraktive ejendom på Søndre Badevej, der som adressen indikerer ligger i første række til vandet med udsigt over både badestrand og smukke strandenge. Ejendommen har hurtigt skrevet sig ind som et af Køges nye varemærker. Her går eksklusive boliger hånd i hånd med en indbydende atmosfære og en helt fænomenal beliggenhed.

Lejligheden på Søndre Badevej 3C st. 2. er opført i 2020 og her er de stilrene og eksklusive løsninger med til at skabe en super attraktiv bolig. Her er lækre kvalitets fliser, stilrene og minimalistiske løsninger og et gennemgående lyst udtryk, der står som det perfekte kanvas til enhver indretningsstil.
Her får I to gedigne værelser, et lækkert badeværelse med brus og vaskesøjle samt en god entré, der ligger i åben forbindelse med det store, lækre alrum. Herfra har I udgang til en rummelig syd-østvendt altan.

Fra boligen har I en skøn udsigt til vandet. Her kan I virkelig nyde havets mange tilbud gennem hele året og de mest vidunderlige himler ved både solopgang og solnedgangstid.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.