Søndre Badevej 6L, 4600 Køge

Eksklusiv toetagers lejlighed med en af byens mest attraktive beliggenheder

- Terrasse med direkte adgang til strandengen

- Havudsigt

- To lækre, velindrettede etager

- Smukke lysindfald

- Skal opleves!


Med lejligheden på Søndre Badevej 6L får I ikke bare en eksklusiv lejlighed på en af byens absolut mest eftertragtede beliggenheder. Her får I også fuldkommen vidunderligt fredfyldte udsigter og en helt særlig stemning, hvor den moderne, strømlinede bolig står i skarp og smuk kontrast til den biodiverse strandeng, de helt vidunderligt farvestrålende himler ved solopgang- og solnedgangstid og havets både indbydende og vilde natur.

Boligen fordeler sig over to etager. I stueplan er pladsen prioriteret til boligens fællesarealer. Her finder I boligens ene badeværelse og en entré med trappe til førstesalen, der ligger i åben forbindelse med lejlighedens kæmpe store og smukke alrum. Alrummet er opført i forskudt niveau med en imponerende loftshøjde i stueafdelingen til følge. Fra stuen har I udgang til en fantastisk charmerende terrasse, hvorfra I har direkte adgang til strandengen og videre til vandet.

På lejlighedens førstesal træder I op en rummelig og lys repos/fordelingsgang med udgang til en stor, lækker syd-østvendt altan med udsigt direkte mod vandet. Herfra har I også adgang til lejlighedens andet badeværelse samt tre gedigne værelser, der alle er både lyse, rummelige og indretningsvenlige.

Hele lejligheden er indrettet med kvalitetsmaterialer, smagfulde designs og et strømlinet udtryk i de lyse rum.

Vi glæder os meget til at invitere jer indenfor, så I selv kan få lov at nyde den vidunderlige udsigt og atmosfære til fulde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.