Kildebanken 10, 4681 Herfølge

Gedigen villa i trygt og børnevenligt kvarter

- Stilrent indrettet

- Stemningsfulde udemiljøer

- Fuldkommen indflytningsklar

- Trygt og roligt kvarter

- Naturskønne omgivelser


Villaen på Kildebanken 10 er gennemrenoveret og fuldkommen indflytningsklar. Her får I veldisponeret plads, stilrene og smagfulde indretningsløsninger, udført i moderne kontraster, der skaber karakter gennem hele boligen og klassiske kvalitetselementer som eksempelvis det smukke fletparketgulv.

Pladsen er fordelt på en planløsning, der favner børnefamilien med to børn perfekt. Her får I oplagt børneafdeling med eget badeværelse og to af husets tre værelser, i alt to badeværelser hvor begge har rainshower, praktisk bryggers med egen indgang, en god entré samt et stort, lyst og lækkert alrum, hvor i får rigelig plads til at indrette jer med flere funktioner i samme rum.

Her er der en rød tråd i indretningen og et gennemgående lækkert og tidssvarende udtryk, krydret med eksklusive detaljer. I køkkenet er der installeret vinkøleskab og skjult emfang som en del af hvidevarepakken samt lækker, "svævende" bordplade på den store køkkenø, der er udstyret med siddepladser. På husets ene badeværelse er der blandt andet smukke fliser og eksklusivt vaskemøbel, der supplerer til listen af attraktive elementer.

Det velholdte og "nye" udtryk fortsætter i haven, der ligesom boligen fremstår yderst velholdt. Her finder I en stor, afskærmet fliseterrasse, der ligger i læ i husets vinkel og desuden ligger perfekt orienteret mod syd og vest. Her får I god plads til at indrette jer med både loungeområde, langbord og grill og altså de perfekte rammer om sommerens fejringer af livets begivenheder.

Beliggenheden er attraktiv. Her er I indenfor gåafstand af både skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og indkøb. Nærområdet byder på masser af muligheder for de naturglade og her er desuden få minutters kørsel til motorvejen, med super forhold for pendleren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.