Jørslevvej 16, 4653 Karise

Charmerende ejendom i fredfyldte, naturskønne omgivelser

- Idyllisk drøm

- Omgivet af åbne marker

- Plads til den pladskrævende hobby

- Unik atmosfære

- Meget bolig for pengene


På Jørslevvej 16 får I nu en sjælden mulighed for at udleve drømmen om at komme helt tæt på naturen i særdeles fredfyldte rammer og med romantisk idyl lige meget hvor I vender jer.

Her får I to selvstændigt fungerende boliger og masser af værksteds- og opbevaringsplads med ideelle forhold for den pladskrævende hobby, gør-det-selv projekterne og drømmen om det moderne bofællesskab, eller måske flere generationer samlet under samme matrikel.

På grunden finder I i alt tre bygninger. Det gamle hovedhus, og to gamle lader/stalde, hvoraf denne ene i dag er delvist istandsat og indrettet med selvstændig bolig. Begge boliger fremstår lækre og indflytningsklar og her er den perfekte balance mellem det stemningsfulde og de funktionelle, moderne faciliteter opnået.

Grunden er smukt anlagt med flere af de originale detaljer bevaret. Her er gårdsplads med pigsten og gammel vandpumpe, her er stor fliseterrasse, havestue og køkkenhave og overalt hvor I opholder jer ude, får øjnene lov at vandre frit i de uforstyrrede skuer over åbne marker og himmel.

Her er tale om en af de slags ejendomme, der simpelthen skal opleves for at komme til sin fulde ret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.