Nyportstræde 5, 4600 Køge

CHARMERENDE BYHUS MED EGEN GÅRDHAVE

- HISTORISK BYHUS

- BELIGGENDE I I HJERTET AF KØGE BY

- GOD PLANLØSNING OG PRIVAT GÅRDHAVE

- ISTANDSAT MED FULD RESPEKT FOR DEN OPRINDELIGE CHARME

- MEGET BOLIG FOR PENGENEHvis beliggenhed, charme og stemningsfyldte omgivelser ligger på ønskelisten til din næste bolig, så bliver det svært at finde noget, der imødekommer jeres behov bedre end dette smukke og historiske byhus i hjertet af Køge.

Bevares, det er ikke en bolig, der rummer den helt store familie, men den enlige og parret, eventuelt med et lille barn, har nu her muligheden for at erhverve sig en helt unik bolig.

Pladsen fordeler sig over to etager, der i stueplan byder på en rummelig entré med trappe til førstesalen og en dejlig stue, der ligger i åben forbindelse med husets køkken. På førstesalen træder I op på en repos, der giver videre adgang til husets badeværelse og et dejligt, vinklet værelse med mange indretningsmuligheder.

Fra køkkenet er der desuden udgang til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld, privat gårdhave, der ligger syd-vestvendt og dermed byder på dejlig sol både dag og aften. Her er rigelig plads til både grill, spisebord, krukker og potter og hyggekroge.

Huset er istandsat i fuld respekt med den oprindelige charme. I køkkenet med hvide fyldningslåger og brændte klinker, i soveværelset i et neutralt og lyst udtryk og overalt i huset med de smukke originale bjælkekonstruktioner fritlagte og ubehandlede, som smuk kontrast til de hvidmalede vægge og lofter.

Beliggenheden bliver ikke bedre. Her er Torvet 20 meter fra hoveddøren og boligen ligger dermed, som en skøn, lille smørklat i byens summende og levende midte, omringet af caféer, restauranter, indkøb og shopping.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.