Skovbrynet 7, 2. tv., 4681 Herfølge

Indflytningsklar lejlighed på super beliggenhed i Herfølge

- Udsigt til skoven

- Helt centralt i byen

- Lys og lækker

- Sydvestvendt altan

- Meget bolig for pengene


På 2. sal tv. i en pæn og veldrevet ejendom, helt centralt i Herfølge og med fællesarealer, der grænser op til den bagvedliggende skov, udbydes nu denne skønne lejlighed. Her får I masser af lys, en super planløsning, en skøn sydvestvendt altan og overalt pæne og velholdte faciliteter.

Lejligheden rummer en god kombineret entré og fordelingsgang med et godt, indbygget skab, to indretningsvenlige værelser, et super hyggeligt, lyst og lækkert spisekøkken og en rummelig stue med plads til både spisebord og sofahjørne og udgang til lejlighedens sydvestvendte altan, hvor I virkelig får optimalt udbytte af solen.

Gennem hele boligen fremstår alle faciliteter yderst velholdte og her er overalt indrettet med lyse materialer i et tidløst og smagfuldt udtryk.

Lejligheden har en super attraktiv beliggenhed med få minutters gang til både station, skole, indkøb, svømmehal og selvfølgelig med skønne naturoplevelser lige bag ejendommen. Her grænser ejendommens grønne områder op til et mindre skovområde, hvor I får muligheden for at følge naturens gang på nærmeste hold gennem hele året.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor og tale med jer om hvordan denne skønne, velindrettede og indflytningsklar lejlighed kan imødekomme lige præcis jeres boligdrømme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.