Hejrebanken 47, 4681 Herfølge

Velindrettet rækkehus med vestvendt gårdhave i skønne omgivelser

- God planløsning

- Nemme udemiljøer

- Vestvendt gårdhave

- Børnevenligt kvarter


Over to veldisponerede plan, fordeler pladsen sig yderst godt i dette skønne, stemningsfulde rækkehus. Her bliver I en del af et hyggeligt kvarter, med et godt naboskab i fantastiske omgivelser, hvis I da ellers sætter pris på masser af plads til udfoldelse og smuk natur over åbne vidder, skove, åer og søer.

I Herfølge finder I alt hvad familien skal bruge i en aktiv hverdag og her mødes enderne altså nemt for alle medlemmer af familien. Her er ikke bare skole, daginstitution og gode indkøbsmuligheder, men også et aktivt foreningsliv, med tilbud for alle aldre, der blandt andet udfolder sig i byens svømmehal, i Herfølgehallen, i biblioteket og omkring stadion. Desuden tæt på offentlig transport - fra april lyntog - fra Herfølge Station til København på 35 minutter.

På Hejrebanken 47 får I to gedigne værelser og husets badeværelse på førstesalen, og I stueetagen fordeler pladsen sig over en god entré med plads til sko og overtøj samt en lys og indbydende stue, der ligger i åben forbindelse med husets køkken og har udgang til den skønne, solrige gårdhave.

Faciliteterne i huset fremstår yderst velholdte. Her kan I sagtens flytte direkte ind og løbende modernisere, opdatere og sætte eget præg på udtrykket i jeres nye hjem.

Pladsen indenfor suppleres af skønne uderum både foran og bag huset. I den vestvendte baghave er der etableret en hyggelig, overdækket terrasse, der forlænger udesæsonen, og resten af baghaven er praktisk anlagt med fliser og omkranset af flot og velholdt hegn. Foran huset kan morgensolen nydes i den hyggelige, lille gårdhave, hvor der desuden er opført et praktisk redskabsskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.