Nørre Boulevard 38, st., 4600 Køge

Gennemrenoveret lejlighed centralt i Køge

- Charmerende og moderne

- Skøn have og med stor terrasse

- Kvalitetsmaterialer og gennemførte detaljer

- Gåafstand til det hele

- Meget bolig for pengene


Denne smukt renoverede ejerlejlighed er beliggende i en charmerende villa fra 1917, helt centralt i Køge. Her kan I gå til både Køge Torv, Lovparken og station på under 10 minutter, mens Køge Marina, skole, daginstitutioner og skoven også ligger inden for gåafstand. Dermed byder beliggenheden på det bedste med både fred og ro og alle byens tilbud helt tæt på.

Lejligheden er gennemrenoveret i 2019-2020. Her er de helt store poster med ny el, nye gipslofter og nye gulve ordnet, mens sansen for detaljer og et gennemført, endeligt udtryk også har været en vigtig del af processen.

I soveværelset er det smukke indbygningsskab udført med fyldningslåger og gennem lejligheden er blandt andet almuefodpaneler og massive døre med til at understrege følelsen af kvalitet. Her går lækre, stilrene og moderne løsninger hånd i hånd med husets oprindelige, charme.

Boligen rummer et lyst og lækkert soveværelse, køkken, entré, badeværelse og en stor, dejlig stue. Fra både soveværelset og stuen åbner terrassedøre op til haven, hvor der er etableret en smuk træterrasse i lærketræ. Her kan solen nydes fra tidlig morgen og til eftermiddag, mens lejligheden også har brugsret over en hyggelig gårdhave, hvor aftensolen kan nydes.

En gennemført kvalitetsbolig, hvor letheden ved at bo i lejlighed parres med egen have, roen parres med nem og hurtig adgang til alt, og det charmerende og herskabelige udtryk parres med gennemførte og moderne løsninger.

Desuden er der et knap 14 m2 disponibelt, tørt rum i kælderen, der kan bruges til mange forskellige formål.

Vi glæder os meget til at vise jer rundt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.